Skip links

Patiënten enquête 2023

Hartelijk dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan onze patiënten enquête. We hebben waardevolle feedback ontvangen uit het onderzoek.

Wat is daar uitgekomen?

Elke 5 jaar krijgt onze praktijk een visitatie i.v.m. kwaliteitscontrole. Een onderdeel hiervan is het moeten houden van een enquête elke 5 jaar.
Hier is een samenvatting van de resultaten:

Relevante feedback over de wachtruimte:

De vriendelijke en professionele ontvangst aan de receptie in een wachtkamer die comfortabel en gastvrij aanvoelt.  De wachtruimte is ruim en schoon met comfortabele stoelen. Een suggestie was om de stoelen anders te plaatsen zodat cliënten niet met hun rug naar de receptie zitten. Gezellig als je even met de assistente wilt praten maar weer niet prettig voor de mensen die aan de balie staan. Direct achter hen voelen zij  “ogen prikken in hun rug”.

Een betere zichtbaarheid van de koffiemachine en een koffiebonenmachine was een suggestie. Door de langwerpige vorm van onze wachtkamer staat de machine in deze hoek niet in de weg. Tja, een bonenmachine maakt meer lawaai, dit is niet wenselijk omdat dit storend is. Gelukkig vinden de meeste mensen de koffie zo ook lekker.

Een enkele vond de muziek storend. Zoveel mensen zoveel smaken. Muziek wordt wel vaak juist fijn gevonden maar ook smaak in muziek varieert natuurlijk.

Relevante feedback over de chiropractische behandeling:

Men waardeerden de tijd die werd gegeven om vragen te stellen en de chiropractor die aantekeningen maakte en deze beoordeelde. De chiropractor nam de tijd om de behandeling uit te leggen en te bespreken. Men voelde zich gehoord en gesteund, met speciale aandacht voor hun voorkeuren. Er was wel een reactie waarbij aangegeven werd dat er niet genoeg ruimte was voor het eigen verhaal en dat de behandeling eenzijdig aanvoelde.

Hoe de mensen onze praktijk hebben gevonden:
  • 45% werd doorverwezen door iemand die ze kenden.
  • 23,6% heeft ons via Google gevonden.
  • 10,7% komt al lange tijd bij ons.
  • 5,7% werd doorverwezen door hun huisarts.
  • 5% kwam van een andere chiropractor.

 

Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan onze patiënten enquête. We hebben waardevolle feedback ontvangen uit het onderzoek.

This website uses cookies to improve your web experience.

Je kan deze afbeelding niet kopiëren.