fbpx
Skip links

Marina: in september 1985 begonnen

 

Tjonge, wat vliegt de tijd…

 

27 september 1985 ben ik begonnen in Ede. Ik kon een oud pand aan de Ericalaan kopen, ooit het vroegere badhuis van Ede, daarna door verschillende bedrijven gebruikt en toen ik het kost stond het al lang leeg. Paddenstoelen stonden tegen het plafond. Maar met goede moed begonnen aan het aanpassen van een deel van het gebouw voor de praktijk. Zelf meehelpen met muren slopen, afvoeren stenen etc.. En hulp van de familie. Een mooie start.

In de week voor de start belde iemand dat hij erg veel last had of hij toch al kon komen. Ik had wel een behandeltafel maar ander meubilair zoals een bureau was nog niet geplaatst. Maar natuurlijk gelijk begonnen, ik had er goed zin in! Deze meneer vond alles best, erg blij met mijn vervroegde start. Bijna 20 jaar in dit pand fijn gewerkt en ook met uitbreiding van receptie personeel en collega chiropractoren.

In 2005 werd het oude pand gesloopt. Dit was geen overbodige luxe. We hebben over de jaren de nodige last gehad van rioolverstoppingen doordat boomwortels in de oude pijpen groeiden en dak lekkages. We werken nu alweer vanaf 2006 in een heerlijk pand, veel ruimte, indeling praktijk zoals het fijn werkt. De receptie kan staand de was in wasmachine en droogtrommel doen en ja er draaien nogal wat wasjes gedurende onze werkweek.

Als je terugkijkt lijkt het lang niet zo ver in het verleden. Met veel plezier al 38 jaar als chiropractor aan het werk. En zoals ik gestart ben voor de echte openingsdatum van de praktijk heb ik ook klaar gestaan waar nodig buiten de gebruikelijk openingstijden. Dat was voor mij geen probleem, de mensen waarvoor dit nodig was hadden dit ook echt nodig!

Hoewel de druk van het hebben van een praktijk wel groter is dan in de jaren 80- er zijn nogal wat regels gekomen over de jaren – ervaar ik het behandelen nog steeds als prachtig werk. En dat in een mooie werkomgeving met fijne mensen om me heen, dan mag je jezelf gelukkig prijzen.

Marina

This website uses cookies to improve your web experience.

Je kan deze afbeelding niet kopiëren.